Vydal: Euromedia Group k.s., IKAR
Rok vydání: 2007
Počet stran: 160 str.
Cena: 239 Kč, pro členy klubu 199 Kč
Formát: 214x275 mm, vázaný
V úvodu najdete potřebné informace, odborné rady a v pěti kapitolách na 150 receptů na celý rok včetně omáček, příloh a salátů, které lze kombinovat nebo obměnit podle vlastní chuti. Grilování nabízí bohaté možnosti, pokrm je rychle připravený a pro hosty vždy lákavý.
Grilování doma, na zahradě nebo ve volné přírodě s rodinou či ve společnosti přátel je pokaždé nevšední záležitost, která má své kouzlo a nikdy neomrzí. Navíc díky bohaté nabídce kuchyňských přístrojů, elektrických, plynových a lávových grilů můžeme grilováním upravovat pokrmy po celý rok.
Kromě masa a ryb zkusíme na roštu připravit také zvěřinu a mořské plody. Neméně výborná je grilovaná zelenina, houby či exotické ovoce. Tento způsob tepelné úpravy je vždy chutný a velmi zdravý. Vůně, kterou pokrm získá, je nezaměnitelná. Pomocí nejrůznějších marinád a směsí koření můžeme pokaždé dosáhnout jiné chuti. Postačí jednoduché přísady a trocha tvořivosti.
Více informací o této knize GRILOVÁNÍ se dozvíte také na stránkách www.knizniweb.cz.
ZUZI
Chytrá Žena.cz