Autor: Ingrid Ahnertová
Vydal: Euromedia Group k.s., IKAR
Rok vydání: 2007
Počet stran: 112 str.
Cena: 209 Kč, pro členy klubu 189 Kč
Formát: 175x230 mm, vázaný
Lákavá vůně bylinek
· Přehled nejoblíbenějších a nejchutnějších bylinek
· Jejich pěstování, skladování, charakteristická chuť
· Plná hrst receptů pro nejrůznější příležitosti
Bazalka, pelyněk, saturejka, potočnice, kopr, estragon, řeřišnice, kerblík, koriandr, řeřicha, libeček, majoránka, máta, dobromysl, petržel, rozmarýn, šalvěj, pažitka, tymián, pelyněk, yzop, citronová tráva, meduňka...
Bylinková pizza, bylinkový salát s křepelčími vejci, houbová omeleta s koriandrem, jehněčí se saturejkou, králík v bylinkovém hávu, potočnicová polévka, slaný špenátový koláč s medvědím česnekem, vepřové plátky s meduňkou, zeleninová polévka s pistou...
Více informací o této knize Nejlepší bylinky v kuchyni se dozvíte také na stránkách www.knizniweb.cz.
ZUZI
Chytrá Žena.cz