V neděli 21. 1. se pomalu rozloučíme s Ondřejem Molinou, který předá žezlo Davidu Müllerovi. Dovolí nám nahlédnout pod taktovku své kuchyně. Je majitelem restaurace v německém městě Hanau, rád prozkoumává své hranice i možnosti a snaží se je posouvat kupředu.
Jak sám říká, jídlo změnilo jeho život. Důraz neklade na nejnovější vybavení, ale na to, jestli najde v jídlech odlišnosti. Rád cestuje, sbírá recepty. Využívá lokální trhy, menu hostům předává napsané vlastní rukou.

Věnovat se budeme tématu detoxu, a hlavně bezmasé kuchyni. Jak říká sám David, jednou týdně maso k jídlu stačí. Takže co takhle dát si květákový steak? I taková kouzla vám David představí.
Ovšem Ondřej Molina se rozloučí receptem fish pie. Kdo si dá a komu bude chutnat? Inspirujte se světovou kuchyní v domácím provedení.
Každou neděli, nyní už 21.1 na Primě, dva díly po sobě, od 15.20. Těšte se a dobrou chuť.
Sledujte pořad Ve varu v neděli 21. 1. od 15.20 na Primě!
Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová
Vendula Flassig Vrablová