Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.10. 2024
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Denisa Pfauserová hraje v ZOO s vlastní dcerou Nailou

15. 10. 2024 | Televizní tipy
Herečka Denisa Pfauserová hraje v seriálu ZOO Mariku, manželku mafiánského bosse Kamila v podání Jana Kopečného. Jejich rodinka se rozrostla o malého synka Davídka. Denisu tak čekalo natáčení s malým miminkem a herečka to vyřešila krásně, syna jí hraje její skutečná dcerka. 

V náručí chová roztomilého chlapečka a dožaduje se chůvy, aby jí pomohla s výchovou. Ve skutečnosti drží Denisa Pfauserová vlastní dceru Nailu. „Nabídla jsem, že miminko Kamila a Mariky může hrát má dcera. Viděla jsem to jako výhodu. A že to je holčička, která hraje chlapečka? Chápu to, i když mi to bylo líto. 

Denisa Pfauserová hraje v ZOO s vlastní dcerou NailouSeriál si ale vyžadoval vnuka, pokračovatele rodu Ovčíkových. Zatím to malá zvládala,“ prozrazuje Pfauserová a spolupráci s dcerkou si nemůže vynachválit. „Hrát s Nailou je výhoda, protože je to hodné dítě. Nepláče, je spokojená a je to vždy fajn parťák, kterého beru s sebou už od narození do divadla i na natáčení. 

Věděla jsem, že ji můžu na natáčení nabídnout.“ I když hraje Naila pokračovatele rodu, stříhat ani nijak zasahovat maminka do vizáže dcery nemusela. „Nestříhala se, neměla ofinku, náušničky nemá. Takže v tom problém nebyl,“ vypráví Pfauserová, jak se svou šestnáctiměsíční dcerou fungovala na natáčení. „Je to velká zodpovědnost mít vlastní dítě na natáčení. I když na ZOO byla skvělá parta, tak kdyby malá náhodou nebyla dobře naladěná, ve štábu by mi to odpustili. 

Opak je ale pravdou. Malá si natáčení užila, stále něco brebentila a chovala se jako největší profesionál. Přišly jsme tam a Naila se na všechny usmívala – pak se řeklo: akce – a ona si začala brebentit, jako kdyby si jela svůj text. Pak se řeklo: stop – a ona přestala. To se opakovalo při každé klapce. 

Bylo to kouzelný. Trošku se nám do toho herecky položila,“ směje se seriálová Marika a prozrazuje, že je dcera velké lákadlo na place. Obzvláště pro chlapy. „Šla z náruče do náruče, každý si ji chtěl pochovat v šatně i maskérně, a kolegové si ji chtěli půjčovat dokonce ještě víc než holky.“

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Denisa Pfauserová hraje v ZOO s vlastní dcerou Nailou:

Denisa Pfauserová hraje v ZOO s vlastní dcerou Nailou
Denisa Pfauserová hraje v ZOO s vlastní dcerou Nailou
Denisa Pfauserová hraje v ZOO s vlastní dcerou Nailou
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Bankovky