Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.10. 2024
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Denisa Pfauserová hraje v ZOO s vlastní dcerou Nailou

15. 10. 2024 | Televizní tipy
Herečka Denisa Pfauserová hraje v seriálu ZOO Mariku, manželku mafiánského bosse Kamila v podání Jana Kopečného. Jejich rodinka se rozrostla o malého synka Davídka. Denisu tak čekalo natáčení s malým miminkem a herečka to vyřešila krásně, syna jí hraje její skutečná dcerka. 

V náručí chová roztomilého chlapečka a dožaduje se chůvy, aby jí pomohla s výchovou. Ve skutečnosti drží Denisa Pfauserová vlastní dceru Nailu. „Nabídla jsem, že miminko Kamila a Mariky může hrát má dcera. Viděla jsem to jako výhodu. A že to je holčička, která hraje chlapečka? Chápu to, i když mi to bylo líto. 

Denisa Pfauserová hraje v ZOO s vlastní dcerou NailouSeriál si ale vyžadoval vnuka, pokračovatele rodu Ovčíkových. Zatím to malá zvládala,“ prozrazuje Pfauserová a spolupráci s dcerkou si nemůže vynachválit. „Hrát s Nailou je výhoda, protože je to hodné dítě. Nepláče, je spokojená a je to vždy fajn parťák, kterého beru s sebou už od narození do divadla i na natáčení. 

Věděla jsem, že ji můžu na natáčení nabídnout.“ I když hraje Naila pokračovatele rodu, stříhat ani nijak zasahovat maminka do vizáže dcery nemusela. „Nestříhala se, neměla ofinku, náušničky nemá. Takže v tom problém nebyl,“ vypráví Pfauserová, jak se svou šestnáctiměsíční dcerou fungovala na natáčení. „Je to velká zodpovědnost mít vlastní dítě na natáčení. I když na ZOO byla skvělá parta, tak kdyby malá náhodou nebyla dobře naladěná, ve štábu by mi to odpustili. 

Opak je ale pravdou. Malá si natáčení užila, stále něco brebentila a chovala se jako největší profesionál. Přišly jsme tam a Naila se na všechny usmívala – pak se řeklo: akce – a ona si začala brebentit, jako kdyby si jela svůj text. Pak se řeklo: stop – a ona přestala. To se opakovalo při každé klapce. 

Bylo to kouzelný. Trošku se nám do toho herecky položila,“ směje se seriálová Marika a prozrazuje, že je dcera velké lákadlo na place. Obzvláště pro chlapy. „Šla z náruče do náruče, každý si ji chtěl pochovat v šatně i maskérně, a kolegové si ji chtěli půjčovat dokonce ještě víc než holky.“

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Denisa Pfauserová hraje v ZOO s vlastní dcerou Nailou:

Denisa Pfauserová hraje v ZOO s vlastní dcerou Nailou
Denisa Pfauserová hraje v ZOO s vlastní dcerou Nailou
Denisa Pfauserová hraje v ZOO s vlastní dcerou Nailou
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !