Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozpal to, šéfe - 1. 6. 2021

1. 06. 2021 | Televizní tipy
Sedmá řada populárního pořadu se bude odehrávat tradičně na statku, nepřijdeme však ani o výlet do krásné české krajiny. Tentokrát se Zdeněk rozhodne pro neotřelé kombinace a jejich jednoduché zpracování nabídne i vám.

Nejprve se dozvíme zajímavý tip: „I s malým grilem se dá dělat velikánské divadlo,“ prohlásí šéf a vrhne se na přípravu tortilly z panenky se zeleninou a zakysanou smetanou. Nakonec ovšem zapečenou s čedarem, který by na ni Mexičan rozhodně nedal.

Rozpal to, šéfe - 1. 6. 2021Následně připraví uzené kuře se zeleninovým salátem a domácí hořčicovou majonézou. Sbíhat sliny se budou nejen štábu, ale také Zdeňkovu psovi, který bude postaven do role hlavního ochutnávače. Jak správně kuře vykostit a vyudit? Zdeněk tvrdí, že gril chyby snese, ovšem kuchař má k přípravě jídla vždy přistupovat tak, jako by tvořil něco nezapomenutelného. Že jen tak se nakonec podaří skvělá variace pro talíř a ústa.

Což takhle dát si steak? To je, oč běží v tomto díle, a Zdeněk jej připraví ze stařeného masa. Jak tvrdí, takto připravené maso snese pepř a sůl – a je dokonalé. Stačí k němu jen něco málo grilované papriky a je hotovo. Aneb důkaz toho, že na surovinách záleží.

Vsuvkou pro milovníky piva bude rozhovor s výčepní. A také zjištění, že pivo se netočí, ale čepuje! Pozor na to, až si budete příště objednávat. Každý díl završíme sladkou tečkou, kterou šéf připraví spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Společně divákům předvedou, že i na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty. Tentokrát to bude clafoutis s třešněmi, tedy francouzská příbuzná české bublaniny. Jaký bude výsledek? Uvidíte už v úterý.

Bavte se, inspirujte, grilujte. Vše se vám bude hodit, pokud se s ohledem na roční sezonu rozhodnete rozpálit gril.

Další díl skvělého šéfa je tady. Jestli chcete o grilování vědět to, co vám zatím zůstalo utajeno, sledujte Rozpal to, šéfe! v úterý 1. 6. 2021 ve 22.55 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rozpal to, šéfe - 1. 6. 2021:

Rozpal to, šéfe - 1. 6. 2021
Rozpal to, šéfe - 1. 6. 2021
Rozpal to, šéfe - 1. 6. 2021
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky