Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozpal to, šéfe - 18. 5. 2021

18. 05. 2021 | Televizní tipy
Sedmá řada populárního pořadu se bude odehrávat tradičně na statku, nepřijdeme však ani o výlet do krásné české krajiny. Tentokrát se Zdeněk rozhodne pro neotřelé kombinace a jejich jednoduché zpracování nabídne i vám.

Ukážeme si, jak připravit v grilu mléčné sele. Na co si dát pozor a jak pomocí jednoduchých ingrediencí vykouzlit jedinečný pokrm. Podle Španělů by se mělo dát mléčné sele krájet talířem, pokud je správně upravené. To Zdeněk sice zkoušet nebude, maso od kosti ale půjde skvěle. A taky se dozvíte, proč mají selata připravená pro tepelnou úpravu botky, náušnice a náhubek.

Rozpal to, šéfe - 18. 5. 2021Kdo by si na takovou záležitost netroufal, může si připravit fajnovou topinku se slaninou, modrým sýrem a hruškou. Jak šéf vysvětlí: „Je jedno, který sýr zvolíte, jen by měl být trochu do modra. Takže klidně niva, brie, cokoli najdete v lednici. Výsledek bude vždy stejně úžasný.

Pokud se stravujete zdravě, zkuste vsadit na proteinovou bombu. Uzeného lososa s míchanými vajíčky. Podle šéfa je losos rybou k této úpravě vhodný. „Je natolik tučný, že se nevysuší, takže za mě skvělá volba. Ryba, které má šťávu, jen je důležité nenechat ji na grilovacím prkénku moc dlouho.“

Každý díl završíme sladkou tečkou, kterou šéf připraví spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Společně divákům předvedou, že i na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty. Tentokrát společně vykouzlí lahodné čajové koláčky plněné povidly. Z kynutého těsta. A Iveta využije Zdeňkových nejen topičských schopností, bude také pověřen hnětením těsta a připraví posypku. Jak tohle zvládne, to se teprve uvidí. A jeho rada, aby si Iveta přehodila hnětačku z levé ruky do pravé, pokud chce zvýšit výkon, také vejde do dějin.

Bavte se, inspirujte, grilujte. Vše se vám bude hodit, pokud se s ohledem na roční sezonu rozhodnete rozpálit gril.

Další díl skvělého šéfa je tady. Jestli chcete o grilování vědět to, co vám zatím zůstalo utajeno, sledujte Rozpal to, šéfe! v úterý 18. 5. 2021 ve 22.55 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles