Zdeněk Pohlreich se nebojí jít pro inspiraci až za moře. Naopak tvrdí, že světové vlivy mohou českou kuchyni obohatit. Tady je důkaz. Nové Pohlreichovo menu můžete ochutnat již v neděli, 9. prosince 2018 v 10.15 na TV Prima. Další díl série Teď vaří šéf! je tady.
Jihoamerická kuchyně je známa svou rozmanitostí, nicméně využívá základní suroviny. A třeba i takové, které si popularitu v českých luzích a hájích nezískaly. Pod taktovkou Zdeňka Pohlreicha získávají ale na pohled nudné ingredience zcela novou dimenzi, Je na čase vyzkoušet hravý přístup ke kuchyni a skvěle pohostit přátele i rodinu. Navíc během sledování pořadu Teď vaří šéf!, odtajní Pohlreich i další triky, které z každého udělají krále kuchyně.
Na jaké dobroty se můžou diváci těšit v sedmém dílu pořadu Teď vaří šéf? Pod vedením chefa si budou moci připravit snídaňové smoothie z banánů a mandlového mléka, houby portobello plněné zeleninovou směsí, jehněčí maso na fazolových luskách s hráškem, muffin s cukety, polévku z batátů s toastem potřeným arašídovým máslem.
Každý z uvedených receptů může mít tisíc podob, šéfkuchař předvede tu svou. A jak doporučuje, se základním receptem je třeba experimentovat a vymazlit jej k dokonalosti. Neortodoxní přístup k národním kuchyním je přesně tím, co na Pohlreichovi jeho diváci milují. Propadněte jeho nonkonformnímu kouzlu i vy.