Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.10. 2024
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 43. týden

21. 10. 2024 | Televizní tipy
Vrhněte se do víru dokumentárního dění s Prima ZOOM. Říjnové dokumenty na Prima ZOOM mají pořádný říz. Vaše dávka zábavného poznávání na Prima ZOOM. Nejpestřejší nabídka poznávání. Vyberete si? Určitě! Protože Prima ZOOM vás baví.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 43. týden:


25. 10. 20.00 – Záhada růžového delfína

V srdci amazonského pralesa se ukrývá zvláštní zvíře, které bychom na místě vzdáleném tisíce kilometrů od oceánu určitě nečekali: růžový delfínovec amazonský. Kde se tady vzal? Je snad odpověď na tuto otázkou úplně jednoduchá a jedná se o potomka mořského delfína? Nebo je to odlišný druh, kterému se podařilo přežít napříč věky a přizpůsobit se bujnému prostředí?

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 43. týdenJak se tomuto zvířeti podařilo aklimatizovat prostředí tropického deštného pralesa? Co má společného s mořskými delfíny? Růžový delfínovec zůstával dlouho neobjevený a neznámý. Dokonce i v dnešní době si vědci nejsou jistí, odkud se vzal. Ale díky nedávnému objevu se nyní mohou konečně pokusit rozlousknout záhadu růžového delfína. Připojte se k nim a zažijte pozoruhodné vědecké dobrodružství.

25. 10. 21.00 – Korálová planeta (Záchrana želv na ostrově Raine)

Připojte se k mezinárodnímu týmu vědců, kteří přijali úkol vyvinout přelomové řešení na záchranu Velkého bariérového útesu a 9000 jedinečných druhů, které na něm žijí. Velký bariérový útes je komplikovaný a velice citlivý ekosystém. Jeho přežití závisí na každém organismu. To je známo už dlouho. 

Ale v dnešní době musí nejznámější korálový útes na světě i jeho obyvatelé čelit obrovskému nebezpečí. Korálová planeta je vizuálně ohromující přírodovědný seriál, který zachycuje jedno z nejkrásnějších a nejvíce okouzlujících prostředí na světě. Jeho tvůrci pět let sledovali tým ambiciózních vědců a zachytili jejich snahu vyvinout přelomové technologické řešení, s jehož pomocí by bylo možné Velký bariérový útes zachránit před zničením.

26. 10. 23.00 – Bílá hora: Kronika povstání

Hraný dokumentární film detailně zobrazující příběh a postavy českého stavovského povstání v letech 1618–1622, a to včetně dodnes kontroverzní bitvy na Bílé hoře a následné smutné dohry pod názvem Staroměstská exekuce. Český snímek pod režijní taktovkou mladého autora Josefa Kotalíka.

27. 10. 22.00 – Megastaveniště (Prázdninový resort)

Nahlédněte do zákulisí největších a nejvíce komplikovaných stavenišť světa. Každá epizoda dokumentárního seriálu Megastaveniště přináší hloubkovou analýzu nejvyšších, nejdelších a nejdražších stavebních konstrukcí. Jedno mají společné: jsou vážně mega. Ať už jde o nejdelší a nejvýše položenou horskou lanovku nebo největší větrnou elektrárnu nebo nejdelší ropovod – podívejte se na ně.

Unikátní dokumenty uvidíte každý den
od 20:00 – 24:00 hodin na Prima Zoom!


Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 43. týden:

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 43. týden
Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 43. týden
Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 43. týden
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky