Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.10. 2024
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velkolepý návrat dávných tajemství na Prima ZOOM

11. 10. 2024 | Televizní tipy
Dva bombastické a oblíbené seriály plné historických překvapení a záhad se vrací na obrazovky Prima ZOOM. Podle některých badatelů dokazují staré legendy, záznamy z kronik a archeologické nálezy, že na naší planetě mnohokrát v minulosti přistáli mimozemšťané. Jsou tyto důkazy přesvědčivé?

Byli mimozemšťané předobrazem bohů? Na tyto otázky a spoustu dalších se snaží odpovědět slavný americký kontroverzní seriál Vetřelci dávnověku ve svém už patnáctém pokračování. Ohledně odkrývání záhad nezůstane pozadu ani další série Největší záhady historie – zapojte se do zkoumání teorií nejzáhadnějších nevyřešených případů na světě pod taktovkou herce Laurence Fishburna.

Vetřelci a záhady na Prima ZOOM:


Velkolepý návrat dávných tajemství na Prima ZOOMOd 11. 10. 22.15 Vetřelci dávnověku XV
Od 11. 10. 23.15 Největší záhady historie III

Vetřelci dávnověku XV (20 dílů – premiéra pátek po 22.00, opakování pondělí v 16.00)

Pokračování fascinujícího seriálu přináší další vzrušující příběhy a potenciální důkazy o tom, že planetu Zemi v dávných dobách navštívili zástupci mimozemských civilizací. Patnáctá série se zaměřuje na relikty z Roswellu, kde podle některých ztroskotalo UFO, častá pozorování neidentifikovatelných létajících objektů nad Chile, skutečné Muže v černém nebo záhadu tajuplných kamenných soch vystavených od Egyptu po Velikonoční ostrovy.

Je možné, že před desítkami tisíci let vzkvétala na naší planetě technologicky vyspělá civilizace? Potvrzují artefakty z Roswellu, že tam skutečně ztroskotala mimozemská vesmírná loď? Stal se nechvalně proslulý ranč v americkém Utahu rejdištěm mimozemské biologické entity? Proč je jihoamerické Chile místem, kde dochází k nejčastějším pozorováním UFO na světě? Existují opravdoví Muži v černém a spikla se snad americká vláda s mimozemšťany? Co mají společného tajuplné kamenné sochy postavené na různých místech naší planety od Egypta až po Velikonoční ostrovy? 

Na tyto i další otázky se pokusí odpovědět další pokračování vzrušujícího i mírně mrazivého historického seriálu Vetřelci z dávnověku. Jeho tvůrci zkoumají 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Teprve ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly a snaží se najít definitivní důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, „hon na mimozemšťany“ probíhá už několik dlouhých desetiletí.

Největší záhady historie III (12 dílů – premiéry pátky po 23.00, reprízy pondělky v 16.55)

Charismatický herec Laurence Fishburne, který se proslavil rolí v legendární sci-fi trilogii Matrix, vyšetřuje další Největší záhady historie. Ve třetí sérii fascinujícího a mrazivého seriálu, který je plný nevyřešených tajemství, se zaměřuje na zvláště slavné případy, z nichž vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Od hororu v Amityville, přes zmizení Jantarové komnaty, až po zánik Ďatlovovy výpravy. Co se tehdy stalo a proč? Jantarová komnata je zřejmě nejvzácnější objekt, který se nacistům podařilo ukrást. 

Její zmizení patří k největším mystériím druhé světové války. Kam se poděl mocný předák unií Jimmy Hoffa, jenž komplikoval život americké vládě a mohl stoupnout na kuří oko i mocné mafii? To není jasné ani po 45 letech. Zánik Ďatlovovy výpravy a nalezení zohavených mrtvol jejích devíti nešťastných členů je příběh jako z hororu. Ale to samé by se dalo říci také o sérii temných incidentů na Long Islandu, kvůli kterým se jedna budova v Amityville stala nejvíce nechvalně proslulým domem v celé Americe. Co se v těchto i dalších patřičně mrazivých a tajuplných případech stalo a možná i proč, prozrazuje další pokračování napínavého seriálu.

11. 10. – Záhada Ďatlovovy výpravy
18. 10. – Hrůzy v Amityville
25. 10. – Svatý grál
1. 11. – Zmizení Jimmyho Hoffy
8. 11. – Jantarová komnata
15. 11. – Zmizení dětí Sodderových
22. 11. – Let Malaysia 370
29. 11. – Muž ze Somertonské pláže
6. 12. – Voynichův rukopis
13. 12. – Jack Rozparovač
20. 12. – Unos Lindberghova syna
27. 12. – Tylenolové vraždy


Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Velkolepý návrat dávných tajemství na Prima ZOOM:

Velkolepý návrat dávných tajemství na Prima ZOOM
Velkolepý návrat dávných tajemství na Prima ZOOM
Velkolepý návrat dávných tajemství na Prima ZOOM
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles