Rodinné duo Pagana, matka Jitka a syn Santo, převzali pomyslnou štafetu po Šéfovi Zdeňku Pohlreichovi, který českou gastronomii posunul o pořádný kus dopředu. Jitka a Santo se budou věnovat nejen kuchyni, ale také chodu restaurace, obsluze a mezilidským vztahům. Na řešení všech problémů vyrážejí originálně vybaveni humorem, německou precizností a italskou pohostinností.
Stará masna v Kroměříži i přes svůj název působí na první pohled přátelsky a útulně. Její provozní, rocker a motorkář tělem i duší, provozuje rock’n’roll ale i v kuchyni. A některé potraviny už mu div netančí v lednici.
Rázný zásah Šéfové ale rychle situaci napraví a brzy se ukáže, že provozní je do podniku zapálený a opravdu se snaží. Konec konců, má ještě jednu hospodu, která mu už pěkně funguje. Pomůže Masně radikální změna menu – vyškrtnutí smažáku v housce a návod na skvělé burgery? A naučí se provozní správně si spočítat cenu jídel, aby vyšel s penězi, a zároveň to bylo pro zákazníky tak akorát?
Jitka Pagana dlouhé roky provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností.
Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím a hospodám, ale budou také moci nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. Ten je plný humoru a emocí, což je určitě dáno i tím, že Jitka se před mnoha lety provdala za Sicilana a Santo jako správný syn své matce neodporuje – má totiž německou výchovu, ale i italskou vášeň a hlavu plnou vlastních nápadů.