Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozpal to, šéfe - 7. 6. 2021

7. 06. 2021 | Televizní tipy
Sedmá řada populárního pořadu se bude odehrávat tradičně na statku, nepřijdeme však ani o výlet do krásné české krajiny. Tentokrát se Zdeněk rozhodne pro neotřelé kombinace a jejich jednoduché zpracování nabídne i vám.

S každým přibývající dílem šéf přemýšlí, co na grilu připravit, aby to bylo nové, a přitom tradiční. Takže se hned v přírodě vrhne na klasiku: Jehněčí kebab. Při přípravě šéf rozebere, že by kebab měl „vypadat trochu kebabovitě“. Být servírovaný na jehle, a rozhodně se nevyplatí míchat kebab s gyrosem. Nejlépe se pak k němu hodí Šroubkův vypocený okurkový salát neboli tzatziki.
Padne také moudro dne. Jak totiž říkával Zdeňkovi jeho tatínek: „Je jedno, že jsi blbej, hlavně, že si umíš poradit.“ A to šéf zvládá na jedničku.

Rozpal to, šéfe - 7. 6. 2021Dali byste si šunčičku? Pak sáhněte po selečí variantě. Z grilu bude výtečná. Jak šéf vysvětluje, i šunka potřebuje marinádu, do udírny zvlášť. Navíc jsou v módě silné a úderné americké chutě, tak se nebojte kombinovat javorový sirup s hořčicí a podobně. Šéf tvrdí, že nic lepšího jste nejedli. Bonus navíc? K šunce patří tradiční český bramborák. Ten stihnete vymazlit, než se šunka vyudí…

Test pro vás – víte, co je svatou trojicí české kuchyně? Sledujte Zdeňka v akci, dozvíte se to a budete moci perlit při grilovačkách, na které se během léta určitě dostanete…

Poslední slanou dobrotou bude krůtí sendvič v chlebu tramenzini. Pozor, jakmile budete pracovat s tímto druhem masa, musíte podle šéfa pečlivě kořenit. „Krůta je chuti mdlé, a hlavně zákeřné. Jakmile ji necháte na grilu dlouho, vysuší se, takže si ji hlídejte, jinak to dobrý nebude.“

Každý díl završíme sladkou tečkou, kterou šéf připraví spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Společně divákům předvedou, že i na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty. Tentokrát to bude kynutá bábovka, vzdáleně připomínající chuť briošky. Jaký bude výsledek? Uvidíte už v úterý.
Bavte se, inspirujte, grilujte. Vše se vám bude hodit, pokud se s ohledem na roční sezonu rozhodnete rozpálit gril.

Další díl skvělého šéfa je tady. Jestli chcete o grilování vědět to, co vám zatím zůstalo utajeno, sledujte Rozpal to, šéfe! v úterý 7. 6. 2021 ve 22.55 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rozpal to, šéfe - 7. 6. 2021:

Rozpal to, šéfe - 7. 6. 2021
Rozpal to, šéfe - 7. 6. 2021
Rozpal to, šéfe - 7. 6. 2021
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles