Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozpal to, šéfe - 7. 6. 2021

7. 06. 2021 | Televizní tipy
Sedmá řada populárního pořadu se bude odehrávat tradičně na statku, nepřijdeme však ani o výlet do krásné české krajiny. Tentokrát se Zdeněk rozhodne pro neotřelé kombinace a jejich jednoduché zpracování nabídne i vám.

S každým přibývající dílem šéf přemýšlí, co na grilu připravit, aby to bylo nové, a přitom tradiční. Takže se hned v přírodě vrhne na klasiku: Jehněčí kebab. Při přípravě šéf rozebere, že by kebab měl „vypadat trochu kebabovitě“. Být servírovaný na jehle, a rozhodně se nevyplatí míchat kebab s gyrosem. Nejlépe se pak k němu hodí Šroubkův vypocený okurkový salát neboli tzatziki.
Padne také moudro dne. Jak totiž říkával Zdeňkovi jeho tatínek: „Je jedno, že jsi blbej, hlavně, že si umíš poradit.“ A to šéf zvládá na jedničku.

Rozpal to, šéfe - 7. 6. 2021Dali byste si šunčičku? Pak sáhněte po selečí variantě. Z grilu bude výtečná. Jak šéf vysvětluje, i šunka potřebuje marinádu, do udírny zvlášť. Navíc jsou v módě silné a úderné americké chutě, tak se nebojte kombinovat javorový sirup s hořčicí a podobně. Šéf tvrdí, že nic lepšího jste nejedli. Bonus navíc? K šunce patří tradiční český bramborák. Ten stihnete vymazlit, než se šunka vyudí…

Test pro vás – víte, co je svatou trojicí české kuchyně? Sledujte Zdeňka v akci, dozvíte se to a budete moci perlit při grilovačkách, na které se během léta určitě dostanete…

Poslední slanou dobrotou bude krůtí sendvič v chlebu tramenzini. Pozor, jakmile budete pracovat s tímto druhem masa, musíte podle šéfa pečlivě kořenit. „Krůta je chuti mdlé, a hlavně zákeřné. Jakmile ji necháte na grilu dlouho, vysuší se, takže si ji hlídejte, jinak to dobrý nebude.“

Každý díl završíme sladkou tečkou, kterou šéf připraví spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Společně divákům předvedou, že i na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty. Tentokrát to bude kynutá bábovka, vzdáleně připomínající chuť briošky. Jaký bude výsledek? Uvidíte už v úterý.
Bavte se, inspirujte, grilujte. Vše se vám bude hodit, pokud se s ohledem na roční sezonu rozhodnete rozpálit gril.

Další díl skvělého šéfa je tady. Jestli chcete o grilování vědět to, co vám zatím zůstalo utajeno, sledujte Rozpal to, šéfe! v úterý 7. 6. 2021 ve 22.55 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rozpal to, šéfe - 7. 6. 2021:

Rozpal to, šéfe - 7. 6. 2021
Rozpal to, šéfe - 7. 6. 2021
Rozpal to, šéfe - 7. 6. 2021
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !