Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rozpal to, šéfe - 15. 6. 2021

15. 06. 2021 | Televizní tipy
Sedmá řada populárního pořadu se bude odehrávat tradičně na statku, nepřijdeme však ani o výlet do krásné české krajiny. Tentokrát se Zdeněk rozhodne pro neotřelé kombinace a jejich jednoduché zpracování nabídne i vám.

Šéf v tomto dílu proběhne světovou gastronomii a od Ameriky se snadno a rychle přesune do Rumunska, aby skončil v Itálii. Gurmánská grilovací exkurze právě začíná! Nejprve Zdeněk Pohlreich vysvětlí, jak správně chystat hot dog a také to, že i v podstatě obyčejné jídlo stačí jen několika detaily vystřelit do stratosféry chutí. Jak prohlásí: „Hot dog je v zásadě blbost, ale potěší.“

Rozpal to, šéfe - 15. 6. 2021Následně se vrhne na přípravu pastrami se salátem z řepy. Jak tvrdí kuchař: „Pastrami je sice práce na pět dní, ale je to obrovský kus masa, který se hodí vždy. Navíc stojí za to, takže jen doporučuju tu práci si dát, výsledek je totiž famózní.“

V neposlední řadě se Zdeněk vrhne na přípravu rolády z kuřecího masa, plněnou bazalkou a pancettou. „Dejte si ovšem bacha na to, že pancetta je sama o sobě hodně slaná, tak to nepřežeňte s dosolením,“ varuje šéf všechny amatérské kuchtíky během přípravy lahodné delikatesy. A tip pro vás? „Kuřecí maso se musí lesknout, jakmile je matné, je suché a jako takové už nedobré.“

Každý díl završíme sladkou tečkou, kterou šéf připraví spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Společně divákům předvedou, že i na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty. Tentokrát to budou košíčky z listového těsta s malinami a žloutkovým krémem. Ovšem zahuštěným škrobem, nikoli moukou. Což je tradiční postup. Jak ale promptně Zdeněk vysvětlí: „Od té doby, co je mouka sprosté slovo, dáváme do krému škrob.“ A pobaví se s Ivetou i na téma, jak u rendlíku hlídat rohy, aby se v nich krém nepřipálil.

Jaký bude výsledek? Uvidíte už v úterý. Bavte se, inspirujte, grilujte. Vše se vám bude hodit, pokud se s ohledem na roční sezonu rozhodnete rozpálit gril.

Další díl skvělého šéfa je tady. Jestli chcete o grilování vědět to, co vám zatím zůstalo utajeno, sledujte Rozpal to, šéfe! v úterý 15. 6. 2021  ve 22.55 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rozpal to, šéfe - 15. 6. 2021:

Rozpal to, šéfe - 15. 6. 2021
Rozpal to, šéfe - 15. 6. 2021
Rozpal to, šéfe - 15. 6. 2021
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !